Hallo!


Wij zijn Nicolas en Romy en beide gepassioneerd op het gebied van eten en drinken. Wie niet horen we u denken?...

Nicolas heeft doorheen de jaren kennis opgedaan door vele etentjes te geven thuis, alsook bij een traiteur op verplaatsing.
Geen enkel familielid of kennis bleef gespaard van zijn uitspattingen en experimenten op het gebied van koken.

Toen wij een aantal jaar geleden onze woning kochten in Temse, begonnen de radartjes in werking te treden. Wat doen we met dat extra gebouw dat toch maar leegstaat? De uiteindelijke uitkomst was een gezellige ruimte creëren waar wij de mensen kunnen laten genieten van lekker eten met passende wijnen.

 

Wij zijn geen ervaren sommeliers, maar proberen wel voor ieders smaak iets in huis te halen. Dit uit alle landen met verschillende druifsoorten én prijsklassen. Een fles wijn waar wij niet voor 200 % achterstaan komt niet in onze selectie.

 

Chef Nicolas zal nooit een bord de keuken laten uitgaan als dit niet perfect is naar zijn normen en Romy ontvangt u in onze gezellige 'huiskamer'.

 

Al deze elementen zorgen ervoor dat de mensen die hier komen vanaf de eerste tot de laatste seconde enkel maar kunnen genieten en beleven.
 

Bij ons kan u ook gewoon uw wijnen bestellen of meenemen voor thuis. Kijk gerust eens tussen de formules en wij zijn er zeker van dat u iets zal vinden wat u bevalt.

 

Groeten Nicolas en Romy

“CARPE VINUM” 

      SEIZE THE WINE

 

—  The Wine Barn